ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ώρες αγωνίας πέρασαν 12χρονος και 10χρονος– Παγιδεύτηκαν σε βραχώδη περιοχή

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ώρες αγωνίας πέρασαν 12χρονος και 10χρονος– Παγιδεύτηκαν σε βραχώδη περιοχή

Η περιπέτεια των δύο ανήλικων είχε αίσιο τέλος αφού διασώθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ανακοίνωση της Δύναμης αναφέρει ότι  η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24/7 στις 16.17 για διάσωση ζωής σε βραχώδη περιοχή στο Κάππαρη στον Πρωταρά, παρά την παραλία της Μ.Μ.Α.Δ.

Ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Δύο παιδάκια 10 και 12 ετών αντιστοίχως διασώθηκαν με την χρήση ειδικής διασωστικής εξάρτησης και σχοινιών από απόκρημνη περιοχή και αφού μεταφέρθηκαν στο ύψος του εδάφους παραδόθηκαν στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE