Δραματικό παιχνίδι στη Μαδρίτη! Στα πέναλτι πήρε το «εισιτήριο» η Ατλέτικο

Δραματικό παιχνίδι στη Μαδρίτη! Στα πέναλτι πήρε το «εισιτήριο» η Ατλέτικο

Μετά από έναν δραματικό αγώνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Champions League.

H ομάδα του Ντιέγκο Σιμέονε επικράτησε με 1-0 της Λεβερκούζεν στην κανονική διάρκεια του αγώνα και η πρόκριση οδηγήθηκε στα πέναλτι, αφού στην παράταση δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση.

Πιο εύστοχοι οι Ισπανοί, επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι και για πρώτη φορά στην ιστορία τους, βρίσκονται για 2η συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά του Champions League.

Το τυχερό γκολ του Σουάρεθ στο 27΄ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην Ατλέτικο στην κανονική διάρκεια του ματς, ισοφαρίζοντας το σκορ που κέρδισε η Λεβερκούζεν στην Γερμανία.

Ο Γκαρθία αστόχησε σε πέναλτι για την Ατλέτικο με τον Λένο να αποκρούει την εκτέλεση του Κόκε. Τοπράκ και Κίσλινγκ ήταν άστοχοι για την Λεβερκούζεν με τον Τσαλχάνογλου να κάνει άσχημη εκτέλεση στο κέντρο και να αποκρούει ο Όμπλακ.

Πέραν από το γκολ της Ατλέτικο δεν υπήρξε κάποια μεγάλη στιγμή στο 90λεπτο και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Στο 106΄ ο Ραούλ Γκαρθία ανάγκασε τον Λένο σε δύσκολη απόκρουση ενώ το μακρινό σουτ του Ρόλφες στο 111΄ έφυγε ελάχιστα έξω.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά (23' Όμπλακ), Χουανφράν, Μιράντα, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Χεσούς Γκάμεθ, Μάριο Σουάρες, Κόκε, Κάνι (46' Ραούλ Γκαρθία), Αρντά Τουράν, Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς (83' Τόρες).

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Τοπράκ, Σπάχιτς, Ουεντέλ, Λαρς Μπέντερ (104' Κυριάκος Παπαδόπουλος), Γκονσάλο Κάστρο, Μπελαραμπί, Σον Χέουνγκ-Μιν (77' Ρόλφες), Τσαλχάνογλου, Ντρμιτς (69' Κίσλινγκ).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE