Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το υπέροχο πάρτυ για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το υπέροχο πάρτυ για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που o Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη υποδέχτηκαν το πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ο γνωστός καλλιτέχνης χθες γιόρτασε μαζί με την σύζυγό του τα πρώτα γενέθλια του πρίγκιπά τους. Ο μικρός Άγγελος συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής και ο περήφανος μπαμπάς δεν γινόταν να μην του ευχηθεί δημόσια.

«Αν υπήρχαν λόγια θα τα έγραφα!!!», έγραψε ο περήφανος μπαμπάς, ενώ την ίδια φωτογραφία ανέβασε και η σύντροφός του.

Τα σχόλια κάτω από το post ήταν πολλά, ανάμεσα σε αυτά και από διάσημους φίλους του ζευγαριού, όπως της Μελίνας Ασλανίδου, της Πέγκυς Ζήνα και του Χρήστου Δάντη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το εκπληκτικό πάρτι: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE