Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το υπέροχο πάρτυ για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το υπέροχο πάρτυ για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που o Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη υποδέχτηκαν το πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ο γνωστός καλλιτέχνης χθες γιόρτασε μαζί με την σύζυγό του τα πρώτα γενέθλια του πρίγκιπά τους. Ο μικρός Άγγελος συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής και ο περήφανος μπαμπάς δεν γινόταν να μην του ευχηθεί δημόσια.

«Αν υπήρχαν λόγια θα τα έγραφα!!!», έγραψε ο περήφανος μπαμπάς, ενώ την ίδια φωτογραφία ανέβασε και η σύντροφός του.

Τα σχόλια κάτω από το post ήταν πολλά, ανάμεσα σε αυτά και από διάσημους φίλους του ζευγαριού, όπως της Μελίνας Ασλανίδου, της Πέγκυς Ζήνα και του Χρήστου Δάντη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το εκπληκτικό πάρτι: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE