ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες στον καταζητούμενο Ξένιο Δημητρίου

 ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες στον καταζητούμενο Ξένιο Δημητρίου

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 24/7 και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής. 

Η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 16 και 17 Ιουλίου 2019, σε γραφείο στη Λευκωσία και σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, κατά τη διάρκειά της κλάπηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας €1240 περίπου. 

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου. Στη βάσει της μαρτυρίας αυτής εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE