ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά στο Επαρχιακό Τελωνείο στην Έγκωμη –«Ένοχος» ο ανεμιστήρας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά στο Επαρχιακό Τελωνείο στην Έγκωμη –«Ένοχος» ο ανεμιστήρας

Αξιοπερίεργο συμβάν στις εγκαταστάσεις του Επαρχιακού Τελωνείου Λευκωσίας, σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη (23/07).

Τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά στον χώρο όπου φυλάσσονταν οι φάκελοι των απαλλαγών τελωνειακών δασμών.

Όπως διαπιστώθηκε, από εξετάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας, κάηκε ολοσχερώς ένας ανεμιστήρας που ήταν τοποθετημένος πάνω σε φακέλους.

Ως πιθανή αιτία της φωτιάς, προσδιορίστηκε η υπερθέρμανση του ανεμιστήρα, που φαίνεται να λειτουργούσε για αρκετές ημέρες.

Κατά συνέπεια έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο κακόβουλης ενέργειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.