Σημαντική ενίσχυση – Από την Ομόνοια στις Απόλλων Ladies!

Σημαντική ενίσχυση – Από την Ομόνοια στις Απόλλων Ladies!

Οι Απόλλων Ladies ανακοίνωσαν την απόκτηση της διεθνούς Κύπριας, Φωτεινής Ανδρονίκου, η οποία πέρσι αγωνιζόταν στην Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Και επίσημα πλέον, η Κύπρια Διεθνής Ποδοσφαιρίστρια, Φωτεινή Ανδρονίκου, εντάσσεται στην ομάδα μας !

Η Φωτεινή είναι 25 χρονών και αγωνίζεται ως μέσος. Οι εμφανίσεις της τα τελευταία 2 χρόνια με τα φανέλα της Ομόνοιας, την έφεραν στην λίστα του τεχνικού μας επιτελείου και στην συνέχεια στην ομάδα μας. Να θυμίσουμε ότι η Φωτεινή ήταν στην ομάδα μας και την σεζόν 2011-12 σε ηλικία μόλις 18 ετών όπου αγωνίστηκε και στους 5 αγώνες μας στο UEFA Women’s Champions League. Έχει επιλέξει να αγωνίζεται με τον αριθμό 14. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην Φωτεινή !

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE