ΟΥΝΦΙΚΥΠ και ΜΟΕ στη συνάντηση Ακιντζί – Λακρουά

ΟΥΝΦΙΚΥΠ και ΜΟΕ στη συνάντηση Ακιντζί – Λακρουά

Το Κυπριακό, η ΟΥΝΦΙΚΥΠ και τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης τέθηκαν στη συνάντηση που είχε στα κατεχόμενα ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, αρμόδιο για θέματα ειρηνευτικών επιχειρήσεων, Ζαν-Πιέρ Λακρουά.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα,  ο κ. Ακιντζί ενημέρωσε τον αξιωματούχο του ΟΗΕ για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και εξέφρασε τη θέση του για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. Επίσης, αντάλλαξαν απόψεις για βελτίωση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.