Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας η Κύπρια παρουσιάστρια – «Επέρασε μου το κάψιμο» - VIDEO

Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας η Κύπρια παρουσιάστρια – «Επέρασε μου το κάψιμο» - VIDEO

Από τον καιρό που είχε να πιάσει τιμόνι στο νησί μας, συγχίστηκε και οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα.

Ο λόγος για την ραδιοφωνική παραγωγό Κάλια Ελευθερίου, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο την Πέμπτη 25/07.

Η Κάλια φρόντισε να ενημερώσει τους χιλιάδες ακόλουθούς της για την άφιξή της στο νησί, αλλά και για το ευτράπελο που ενεπλάκη.

Συγκεκριμένα, η Κάλια, ανέφερε πως για πολύ λίγο, οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα αντί στην αριστερή, καθώς συνήθισε από τον καιρό που βρισκόταν στην Ελλάδα.

Ευτυχώς όμως η Κάλια δεν ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, κατάλαβε το λάθος της και το διόρθωσε άμεσα!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE