ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Ενώπιον Δικαστηρίου οι 7 ύποπτοι – Κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Ενώπιον Δικαστηρίου οι 7 ύποπτοι – Κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου θα οδηγηθούν οι επτά ύποπτοι για υπόθεση βιασμού 19χρονης. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία οι πέντε εκ των 12 συλληφθέντων της πρωτοφανούς υπόθεσης, αφέθηκαν ελεύθεροι γύρω στις 19:00 το βράδυ της Πέμπτης 25/07.


Ως εκ τούτου οι υπόλοιποι επτά θα παρουσιαστούν στο Δικαστήριο για ανανέωση διατάγματος προσωποκράτησης τους. Υπενθυμίζεται ότι οι επτά Ισραηλινοί είχαν συλληφθεί στις 18 Ιουλίου, μετά από καταγγελία 19χρονης από την Βρετανία για ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς.

Εναντίον των πέντε ατόμων, η Αστυνομία δεν βρήκε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο 15χρονος ανήλικος παραμένει ανάμεσα στους επτά υπόπτους, οι οποίοι βρίσκονται υπό κράτηση. Αναμένεται η διαδικασία προσωποκράτησης τους να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως είχε γίνει δηλαδή και στις 18 Ιουλίου στην πρώτη προσωποκράτηση των υπόπτων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE