Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ξέσπασε για 'αλήτες'

Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ξέσπασε για 'αλήτες'

Ακόμη ένας επώνυμος θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, με ένα ξέσπασμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο γνωστός παρουσιαστής αντιλήφθηκε ότι εν αγνοία του διαφήμιζε το bitcoin και μάλιστα προέτρεπε και τον κόσμο να επενδύει στο εν λόγω κρυπτονόμισμα.
Φανερά αναστατωμένος και εκνευρισμένος για αυτό το περιστατικό ο παρουσιαστής κάνει λόγο για ‘αλητεία’, προτρέποντας τους ακόλουθους του να μην πιστεύουν στις ψευδείς ειδήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο, οι οποίες κιόλας αποκαλούνται και αποκλειστική συνέντευξη του Γρηγόρη.

Δείτε τις αναρτήσεις του παρακάτω: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE