Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ξέσπασε για 'αλήτες'

Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ξέσπασε για 'αλήτες'

Ακόμη ένας επώνυμος θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, με ένα ξέσπασμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο γνωστός παρουσιαστής αντιλήφθηκε ότι εν αγνοία του διαφήμιζε το bitcoin και μάλιστα προέτρεπε και τον κόσμο να επενδύει στο εν λόγω κρυπτονόμισμα.
Φανερά αναστατωμένος και εκνευρισμένος για αυτό το περιστατικό ο παρουσιαστής κάνει λόγο για ‘αλητεία’, προτρέποντας τους ακόλουθους του να μην πιστεύουν στις ψευδείς ειδήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο, οι οποίες κιόλας αποκαλούνται και αποκλειστική συνέντευξη του Γρηγόρη.

Δείτε τις αναρτήσεις του παρακάτω: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE