ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Με κλάματα και αγκαλιές στους συγγενείς – Έφτασαν στο Δικαστήριο οι ύποπτοι

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Με κλάματα και αγκαλιές στους συγγενείς – Έφτασαν στο Δικαστήριο οι ύποπτοι

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (26/07), οι επτά ύποπτοι για την υπόθεση ομαδικό βιασμού 19χρονης Βρετανίδας στην Αγία Νάπα.

Με ισχυρή Αστυνομική Δύναμη, κατέφθαναν οι ύποπτοι στο Δικαστήριο, καλύπτοντας τα πρόσωπα τους, ενώ ένας από αυτούς έπεσε στην αγκαλιά συγγενικού του προσώπου, ξεσπώντας σε κλάματα.

Στα επόμενα λεπτά, αναμένεται το Δικαστήριο να αποφασίσει για το διάταγμα ανανέωσης προσωποκράτησης των επτά Ισραηλινών.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας η διαδικασία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του 15χρονου που βρίσκεται ανάμεσα στους υπόπτους.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE