ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ: Ο καύσωνας κατευθύνεται προς Γροιλανδία -Φόβοι για λιώσιμο πάγων

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ: Ο καύσωνας κατευθύνεται προς Γροιλανδία -Φόβοι για λιώσιμο πάγων

Ο πλέον αρμόδιο οργανισμός εκφράζει ανησυχίες ότι ο καύσωνας κατευθύνεται προς Γροιλανδία.

Ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός του ΟΗΕ (WMO) θεωρεί ότι το κύμα καύσωνα, που έπληξε τις τελευταίες ημέρες την Ευρώπη οδηγώντας την θερμοκρασία σε ρεκόρ όλων των εποχών, κατευθύνεται τώρα προς την Γροιλανδία, όπου απειλεί να προκαλέσει την τήξη του στρώματος πάγου, ελαττώνοντας το πάχος του σε επίπεδα ρεκόρ, ενδεχομένως και κάτω από το επίπεδο του 2012.

Η Κλερ Νάλις, εκπρόσωπος του WMO δήλωσε ότι μάζες θερμού αέρα που προέρχονται από τη Βόρεια Αφρική ευθύνονται για τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών σε πολλές χώρες της Ευρώπης και τη συντριβή των ρεκόρ κατά 2, 3 και 4 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που χαρακτήρισε "τελείως απίστευτο".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE