ΠΑΦΟΣ: Άνδρας έκλεβε ρούχα από κάδο περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ

ΠΑΦΟΣ: Άνδρας έκλεβε ρούχα από κάδο περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας  36 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής ρουχισμού από κάδο περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 36χρονος αλλοδαπός φέρεται να έκλεψε είδη ρουχισμού αξίας 200 ευρώ από κάδο περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο 36χρονος έγινε αντιληπτός όταν αυτός ξεκλείδωνε τον κάδο από συγκεκριμένο πρόσωπο που διαχειρίζεται τους κάδους. Όταν του ζητήθηκε μάλιστα να απομακρυνθεί από τον κάδο  περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ, ο 36χρονος έσπρωξε τον υπεύθυνο και τράπηκε σε φυγή.

Στις 23:00 της Πέμπτης 26/07 η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του ενώ αυτός βρισκόταν στην οικία του και τέθηκε υπό κράτηση.  

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 36χρονος είναι το αδίκημα της κλοπής καθώς και της κοινής επίθεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE