Ισόπαλος με «Γιούβε» ο Σιέλης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλος με «Γιούβε» ο Σιέλης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιούβε βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 σε ομάδα επίλεκτων του πρωταθλήματος Κορέας που είχε και Κυπριακό ενδιαφέρον καθώς αγωνιζόταν και ο Βαλεντίνος Σιέλης, στο τελευταίο της φιλικό στην Ασία, αλλά τελικά το ματς έληξε ισόπαλο (3-3).

Ήταν το τελευταίο φιλικό των Μπιανκονέρι σε αυτή την περιοδεία στην Ασία και άρχισε με καθυστέρηση 55 λεπτών, αφού το πούλμαν άργησε να φτάσει λόγω της κίνησης. Γενικά η Γιουβέντους καθυστέρησε και μέσα στο γήπεδο, αφού δέχθηκε γκολ στο 7′ (Οσμάρ), ισοφάρισε στο 9′ (Μουρατόρε) και μετά βρέθηκε να χάνει με 3-1 (45′ Σεσίνια, 50′ Ταγκάρτ). Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, τελικά, μείωσε σε 3-2 στο 78′ με τον Ματουιντί και ισοφάρισε στο 81′ με τον Βραζιλιάνο Περέιρα.

Πηγή: Gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.