Μαρόκο: 15 νεκροί από κατολίσθηση στην Οροσειρά Άτλας

Μαρόκο: 15 νεκροί από κατολίσθηση στην Οροσειρά Άτλας

Δέκα πέντε άνθρωποι, όλοι τους επιβαίνοντες σε ένα βαν, έχασαν τη ζωή τους από κατολίσθηση στην οροσειρά Άτλας, νότια του Μαρακές, έγινε σήμερα γνωστό από τις τοπικές αρχές.

Η κατολίσθηση, που προκλήθηκε από τις καταρρακτώδεις βροχές, είχε ως αποτέλεσμα το βανάκι να καταπλακωθεί από όγκους λάσπης την Τετάρτη το βράδυ στην περιοχή Άσνι.

Τα πτώματα 11 γυναικών, τριών ανδρών και ενός παιδιού ανασύρθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από το όχημα, ανέφεραν οι αρχές σε μια ανακοίνωση.

Το βαν μετέφερε επιβάτες από την Καζαμπλάνκα στο χωριό Ταλιούιν, σε απόσταση 670 χλμ νότια του Ραμπάτ.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE