Το έκανε ο Παπασταύρου, το έκανε και ο Πετρίδης!

Το έκανε ο Παπασταύρου, το έκανε και ο Πετρίδης!

Τετ-α-τετ με τους παίκτες Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ είχαν οι δύο πρόεδροι, Σταύρος Παπασταύρου και Πρόδρομος Πετρίδης.

Την Πέμπτη (25/7) ο Παπασταύρου πήγε Πολωνία και μίλησε με όλους τους παίκτες της Ομόνοιας ενώ την Παρασκευή (26/7) ο Πρόδρομος Πετρίδης μετά τον καθιερωμένο αγιασμό τα είπε και αυτός με τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ.

Οι δύο ισχυροί άνδρες των αιώνιων βγήκαν μπροστά έστειλαν τα δικά τους μηνύματα αν και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετική… φάση τη δεδομένη στιγμή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE