ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρυβε αρχαία αντικείμενα στο πακέτο με τα τσιγάρα του – Σύλληψη δύο προσώπων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρυβε αρχαία αντικείμενα στο πακέτο με τα τσιγάρα του – Σύλληψη δύο προσώπων

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού μετέβησαν γύρω στις 2.25μ.μ.την Παρασκευή (26/7) σε συγκεκριμένη οδό στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών προσώπων. 

Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 25χρονο και 26χρονο και οι δύο αλλοδαποί. 

Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου ένα πακέτο τσιγάρων το οποίο περιείχε 10 αντικείμενα που πιστεύεται ότι είναι αρχαιότητες. 

Τόσο ο 25χρονος όσο και ο 26χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ τα αντικείμενα εξετάστηκαν από Λειτουργό του Τμήματος Αρχαιοτήτων.

Πέντε από τα αντικείμενα αναγνωρίστηκαν ως αρχαιότητες και η κατοχή τους είναι παράνομη.  

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE