ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ: Κυκλοφορούν με τα εσώρουχα και ανεμιστήρες αγκαλιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ: Κυκλοφορούν με τα εσώρουχα και ανεμιστήρες αγκαλιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συναγερμός σε Γαλλία, Ολλανδία και Βέλγιο, θερμοκρασίες ρεκόρ στη Γερμανία ή και τη Βρετανία με τον νέο καύσωνα, μικρότερης διάρκειας αλλά έντονος, που εδώ και μέρες πλήττει τη βορειοδυτική Ευρώπη.

Στη Βρετανία, οι υγειονομικές αρχές συστήνουν στους πολίτες να περπατούν στη σκιά και να απέχουν από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Τα θερμόμετρα ενδέχεται να δείξουν «θερμοκρασίες ρεκόρ όχι μονάχα για τον Ιούλιο αλλά επίσης σε ιστορικά επίπεδα» υπογράμμισε ο Πολ Γκούντερσεν, μετεωρολόγος στο Met Office.

Την ίδια ώρα, ένα «τοξικό κοκτέιλ» ζέστης και υγρασίας «ενδέχεται να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους 5,4 εκατομμύρια ανθρώπους που υποφέρουν από άσθμα στη Βρετανία» προειδοποίησε από την πλευρά του ο Άντι Ουίταμορ, της Asthma UK.

 

Έτσι, όπως παρακολουθήσαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκετοί Βρετανοί είναι αυτοί που αποθανατίζουν τις στιγμές που επικρατούν στην χώρα, με την απελπισία ζέστης που κυριαρχεί. 

Πιο κάτω μερικές από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE