Σήκωσαν ξανά μανίκια ενόψει ΑΕΛ – Αγωνία για Γιουνές, ετοιμάζει ΑΛΛΑΓΕΣ ο Παντελίδης

Σήκωσαν ξανά μανίκια ενόψει ΑΕΛ – Αγωνία για Γιουνές, ετοιμάζει ΑΛΛΑΓΕΣ ο Παντελίδης

Επιστροφή στο γήπεδο σήμερα για τους παίκτες του Άρη και με φόντο την ρεβάνς στο Europa League κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού.

Μετά τις χθεσινές… ανάσες που έδωσε στους παίκτες ο Σάββας Παντελίδης, σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν ξανά στις προπονήσεις με φόντο την ρεβάνς με την ΑΕ Λεμεσού.

Την ίδια ώρα, ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να δει την κατάσταση του Χαμζά Γιουνές, αν και οι πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς στην Κύπρο είναι ελάχιστες.

Παράλληλα, ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να καταστρώσει τα πλάνα του για την κρίσιμη αναμέτρηση, όπου φαίνεται πως θα υπάρξουν μικρές αλλαγές στο σχήμα που θα παρατάξει, με τον Λάρσον να έχει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE