Τρελό πάρτι όλο Απόλλων – ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ οι… φανέλες των Ενσούε, Χάμπου και Πίττα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τρελό πάρτι όλο Απόλλων – ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ οι… φανέλες των Ενσούε, Χάμπου και Πίττα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι οργανωμένοι του Απόλλωνα διοργάνωσαν beach party το βράδυ της Παρασκευής και μαζί τους βρέθηκαν και τρεις παίκτες της ομάδας.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα σοσιαλ ο γνωστός φίλων των γαλάζιων, Αιμίλιος Πετρίδης οι Ενσούε, Χάμπος και Πίττας βρέθηκαν στο πάρτι και πόζαραν φορώντας φανέλες των Δυτικών Προαστίων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.