ΦΩΤΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μέλημα να μην επεκταθεί σε κατοικημένη περιοχή» - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

ΦΩΤΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μέλημα να μην επεκταθεί σε κατοικημένη περιοχή» - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 27/7 σε περιοχή μεταξύ των χωριών Ύψωνα – Κολοσσίου και έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων.

Για την κατάσβεση της εργάζονται τρία πυροσβεστικά οχήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και ένα των Βρετανικών Βάσεων. Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετέχουν τα δύο ελικόπτερα  και το αεροσκάφος του Τμήματος Δασών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η φωτιά κατακαίει ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση ενώ όπως είπε μέλημα των μελών της πυροσβεστικής είναι να αποτραπεί η επέκταση της πυρκαγιάς σε παρακείμενη  κατοικημένη περιοχή.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE