ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δέχθηκε τριάρα αν και ισοφάρισε με Κύπριο βασικό της παίκτη

Δέχθηκε τριάρα αν και ισοφάρισε με Κύπριο βασικό της παίκτη

Φιλική ήττα με 3-1 γνώρισε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου από την Ξάνθη στη Βουλγαρία, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους οι δύο ομάδες.

Η ΕΝΠ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Πέτρου, Αμπαρτζουμιάν, Μουλαζίμη, Κυριάκου, Βαλλιάνο, Μαϊσουράντζε, Κουμής, Ουντόζι, Θεοδώρου, Ρουσιάς και Στεπάνιακ. Το γκολ των «βυσσινί» σημείωσε ο Μουλαζίμης.

Το ρεπορτάζ του αγώνα μέσα από την ιστοσελίδα sport-fm.gr αναφέρει τα εξής:

«Στο δεύτερο αγώνα προετοιμασίας που έδωσε στο Πράβετς της Βουλγαρίας, η Ξάνθη επικράτησε το Σάββατο το απόγευμα με 3-1 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, με τον Χρήστο Λισγάρα να σημειώνει τα δύο γκολ της ομάδας.

Ο Κίκο Ραμίρεθ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές της θρακιώτικης ομάδας και να βγάλει τα συμπεράσματά του, σε μία απαιτητική ημέρα καθώς το πρωινό της ίδιας μέρας υπήρχε προπόνηση.

Μετά από μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με καλό ρυθμό, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα γκολ των Στάρτζεον στο 7’ και Λισγάρα στο 44? και στο 51?. Ο πρώτος άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα με πλασέ, μεσολάβησε η ισοφάριση των Κύπριων με τον Μουζαλίμη στο 21ο λεπτό, ενώ ο Λισγάρας με σέντρα σουτ από μακρινή απόσταση και με κεφαλιά έκανε το 3-1.

Ξάνθη: Άμπαντ (46? Σάο Μπέντο), Μπαξεβανίδης (46? Ντίρεσταμ), Λισγάρας (61? Μαλεζάς), Καρασαλίδης (70? Τενεκές), Σόσα (46? Λεωντσάκος), Κοβάσεβιτς (46? Ντε Λούκας), Καμαρά (46? Θυμιάνης), Πολέττο (46? Ντε Αμορίμ), Τζουρίτσκοβιτς (46? Μπαριέντος), Στάρτζεον (46? Φασίδης), Γκαργκαλατζίδης (46? Φάκκης)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top