Δέχθηκε τριάρα αν και ισοφάρισε με Κύπριο βασικό της παίκτη

Δέχθηκε τριάρα αν και ισοφάρισε με Κύπριο βασικό της παίκτη

Φιλική ήττα με 3-1 γνώρισε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου από την Ξάνθη στη Βουλγαρία, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους οι δύο ομάδες.

Η ΕΝΠ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Πέτρου, Αμπαρτζουμιάν, Μουλαζίμη, Κυριάκου, Βαλλιάνο, Μαϊσουράντζε, Κουμής, Ουντόζι, Θεοδώρου, Ρουσιάς και Στεπάνιακ. Το γκολ των «βυσσινί» σημείωσε ο Μουλαζίμης.

Το ρεπορτάζ του αγώνα μέσα από την ιστοσελίδα sport-fm.gr αναφέρει τα εξής:

«Στο δεύτερο αγώνα προετοιμασίας που έδωσε στο Πράβετς της Βουλγαρίας, η Ξάνθη επικράτησε το Σάββατο το απόγευμα με 3-1 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, με τον Χρήστο Λισγάρα να σημειώνει τα δύο γκολ της ομάδας.

Ο Κίκο Ραμίρεθ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές της θρακιώτικης ομάδας και να βγάλει τα συμπεράσματά του, σε μία απαιτητική ημέρα καθώς το πρωινό της ίδιας μέρας υπήρχε προπόνηση.

Μετά από μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με καλό ρυθμό, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα γκολ των Στάρτζεον στο 7’ και Λισγάρα στο 44? και στο 51?. Ο πρώτος άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα με πλασέ, μεσολάβησε η ισοφάριση των Κύπριων με τον Μουζαλίμη στο 21ο λεπτό, ενώ ο Λισγάρας με σέντρα σουτ από μακρινή απόσταση και με κεφαλιά έκανε το 3-1.

Ξάνθη: Άμπαντ (46? Σάο Μπέντο), Μπαξεβανίδης (46? Ντίρεσταμ), Λισγάρας (61? Μαλεζάς), Καρασαλίδης (70? Τενεκές), Σόσα (46? Λεωντσάκος), Κοβάσεβιτς (46? Ντε Λούκας), Καμαρά (46? Θυμιάνης), Πολέττο (46? Ντε Αμορίμ), Τζουρίτσκοβιτς (46? Μπαριέντος), Στάρτζεον (46? Φασίδης), Γκαργκαλατζίδης (46? Φάκκης)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE