Έτοιμα τα κορίτσια για τον μεγάλο τελικό με την Ελλάδα

Έτοιμα τα κορίτσια για τον μεγάλο τελικό με την Ελλάδα

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για την Εθνική Γυναικών αφού θα αγωνιστεί στον τελικό του 1ου Aphrodite Cyprus Cup.Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας, η οποία, με τρεις νίκες στη φάση των ομίλων εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο μεγάλο τελικό και θα κυνηγήσει σήμερα άλλη μια υπέρβαση.

Αντίπαλος της θα είναι η Ελλάδα, στις 15:00 στο Παφιακό με την είσοδο για το κοινό να είναι ελεύθερη.Στόχος της Κύπρου στο σημερινό τελικό, κόντρα σε μια σαφώς πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα όπως η Ελλάδα, να είναι όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί και στο τέλος, αν της δοθεί η ευκαιρία, να χτυπήσει τον αγώνα.

«Σε αυτή τη διοργάνωση, ήδη έχετε πετύχει πολλά. Η επιβράβευση σας είναι ο σημερινός τελικός. Μπείτε στο γήπεδο και απολαύσετε τον αγώνα χωρίς άγχος, έχοντας όμως  στο μυαλό σας πως μπορείτε να φύγετε και σήμερα νικήτριες από το γήπεδο», ανέφερε χθες στις παίκτριες του ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Άντρος Βασιλείου.

Να θυμίσουμε ότι στη φάση των ομίλων η Κύπρος νίκησε το Μπαχρέιν με 1-0 (νούμερο 81 στην κατάταξη της FIFA), τη Μάλτα με 2-1 (νουμερο 105 στην κατάταξη) και το Αζερμπαϊτζάν με 1-0 (νούμερο 133 στην κατάταξη).

Η Κύπρος είναι στην 110η θέση της κατάταξης της FIFA και η Ελλάδα στην 69η.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE