Tο θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας συζήτησαν ΚΟΑ-Δήμαρχος

Tο θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας συζήτησαν ΚΟΑ-Δήμαρχος

Tο θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας συζήτησαν πρόσφατα σε συνάντησή τους ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, με τη Δήμαρχο Λακατάμιας Δρ. Φωτούλλα Χατζήπαπα.


Σε  ανακοίνωσή του, ο ΚΟΑ αναφέρει πως η όλη συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και έγιναν τοποθετήσεις και εισηγήσεις από τις δύο πλευρές, για να μελετηθούν και να συζητηθούν σε επόμενη συνάντηση, με απώτερο σκοπό τη λύση του προβλήματος.

Όπως σημειώνει δεν αποκλείεται και επίσκεψη του Προέδρου του ΚΟΑ στον χώρο του κολυμβητηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, ενώ προκλήθηκε ένταση αυτή τη φορά για τον συντονιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE