Στο τρέξιμο και ο Τορναρίτης την ώρα της προπόνησης του Ολυμπιακού – Το μήνυμα που στέλνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο τρέξιμο και ο Τορναρίτης την ώρα της προπόνησης του Ολυμπιακού – Το μήνυμα που στέλνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση στο γκρουπ facebook των φίλων του Ολυμπιακού Λευκωσίας από τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χριστόφορο Τορναρίτη, ο οποίος αναφέρει τα εξής με φωτογραφία του από τρέξιμο του ιδίου σε προπόνηση των «μαυροπρασίνων».

«Φαντάσου τον εαυτό σου σαν λιοντάρι μέσα στο δάσος γεμάτο απο λιοντάρια, όπου όλα μουγκρίζουν γυρεύοντας το θύμα, να πεινάνε απελπισμένα, και η νίκη να είναι ο μόνος τρόπος για να κρατηθούν στη ζωή .
Πίστευε μόνο στη δύναμη που έχεις μέσα σου. Αυτή η δύναμη που σε έχει επανειλημμένα, χωρίς να το γνωρίζεις, ωθήσει να κάνεις τα δυσκολότερα κατορθώματα που σου παραχώρησε η φύση, ο νόμος και η λογική» η ανάρτηση Τορναρίτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.