ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Πέραν των τριών ωρών και η «μάχη» συνεχίζεται – Με αγωνία οι λουόμενοι στις παραλίες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Πέραν των τριών ωρών και η «μάχη» συνεχίζεται – Με αγωνία οι λουόμενοι στις παραλίες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέραν των τριών ωρών και το Πυροσβεστικό Σώμα συνεχίζει την «μάχη» με τις φλόγες στο Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττη, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12: 00 το μεσημέρι στην περιοχή Κάβο Γκρέκο προς Αγίων Σαράντα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή (15:33), όπως πληροφορούμαστε, η πυρκαγιά δεν έχει τεθεί σε έλεγχο, με το έργο των Πυροσβεστών να είναι μεγάλο.

Μάλιστα, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενό μας άρθρο, στην μάχη επιχειρούν και εναέρια μέσα, τα οποία όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες σπεύδουν για νερό προς τις παραλίες της Αγίας Νάπας, με τους λουόμενους να παρατηρούν με αγωνία.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν έξι οχήματα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 15 μέλη καθώς και εναέρια μέσα του Τμήματος Δασών.

Η πυρκαγιά κατακαίει χόρτα και άγρια βλάστηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μιχάλης Μενελάου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE