Ξαφνικό πρόβλημα με Μασάνα

Ξαφνικό πρόβλημα με Μασάνα

Ένα ξαφνικό πρόβλημα με τον Μασάνα χάλασε λίγο το κλίμα στην ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Ερμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

 Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα. Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης επανήλθαν Λαρενα  και Κολαουτι  που αντιμετώπιζαν ένα πρόβλημα ίωσης ενώ  ατομικά συνέχισε ο Aτεμπα.

 Το αρνητικό της σημερινής προπόνησης αφορά τον Μασανα ο οποίος δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση καθώς αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στην μέση . Ο Μασάνα να περάσει από εξετάσεις αύριο .

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE