ΠΑΦΟΣ: 20χρονη ενεπλάκη σε τροχαίο - Χωρίς άδεια οδηγού με ασφάλεια

ΠΑΦΟΣ: 20χρονη ενεπλάκη σε τροχαίο - Χωρίς άδεια οδηγού με ασφάλεια

Ο τραυματισμός δύο προσώπων ηλικίας 20 και 29 ετών είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 06:45 το πρωί της Κυριακής (28/7) 20χρονη από την Ελλάδα, κάτοικος Λευκωσίας, ενώ οδηγούσε το όχημα της με ανατολική κατεύθυνση στην οδό Αγίας Ελένης στην προσπάθεια της να εισέλθει στην οδό Αγίου Βενιζέλου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο από 29χρονο Ε/κ.

Οι δύο οδηγοί διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η 20χρονη απολύθηκε ενώ ο 29χρονος κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Η 20χρονη διαπιστώθηκε στο πλαίσιο εξετάσεων ότι δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού με ασφάλεια .

Η Τροχαία Πάφου εξετάζει τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE