ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ν. ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Παραδόθηκε μέσω δικοινοτικής ο Σλοβάκος πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας με τα πλαστά έγγραφα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ν. ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Παραδόθηκε μέσω δικοινοτικής ο Σλοβάκος πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας με τα πλαστά έγγραφα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παραδόθηκε από τις «Αρχές» του ψευδοκράτους, μέσω της αρμόδιας δικοινοτικής ομάδας, ο 40χρονος Ντάντι Ρούντολφ που καταζητείτο για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου, που διαπράχθηκε στις 26/11/2018 στο κέντρο της Λευκωσίας.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ: Βίος και πολιτεία ο καταζητούμενος για απόπειρα κατά Ροδοθέου -Με πλαστά χαρτιά ο παγκόσμιος πρωταθλητής -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόκειται για τον πρώην Σλοβάκο πρωταθλητή πυγμαχίας με διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο που κυκλοφορούσε με ψευδή ταυτότητα.

Είναι ενδεικτικό ότι στην Κύπρο ήταν γνωστός με το όνομα Μίροσλαβ Μπαλάσοφ, ενώ σύμφωνα με τα ψευδή έγγραφα που είχε στην κατοχή του παρουσιαζόταν κατά δυο χρόνια νεαρότερος.

Όπως σημειώναμε και σε δημοσίευμά μας τον Νοέμβριο του 2018, «πρόκειται ένα άτομο ιδιαίτερα επικίνδυνο. Ο Ρούντολφ υπήρξε κορυφαίος πυγμάχος που κατέλαβε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1997 (Βουδαπέστη), ενώ πέντε χρόνια αργότερα ανέβηκε στο βάθρο (πάλι 3ος) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας. Αργότερα, ο Ρούντολφ κι αφού απέτυχε να συμμετάσχει σε Ολυμπιάδα, ασχολήθηκε με το… έγκλημα στην πατρίδα του, όπου αντιμετωπίζει σωρεία υποθέσεων ενώπιον της δικαιοσύνης».

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (28/7) βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 58χρονου που είχε διαπραχθεί στις 26 Νοεμβρίου 2018 στη Λευκωσία.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 11μ.μ το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2018, ο 57χρονος Νίκος Ροδοθέου, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Λευκωσίας δέχθηκε πέντε πυροβολισμούς, στο πίσω μέρος του οχήματος, από τους οποίους δεν τραυματίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE