Απέρριψε Μονακό και συνεχίζει το ψάξιμο ο Ριμπερί!

Απέρριψε Μονακό και συνεχίζει το ψάξιμο ο Ριμπερί!

Πρόταση της Μονακό απέρριψε ο Φρανκ Ριμπερί που είναι αποφασισμένος να συνεχίζει την καριέρα του σε κορυφαίο επίπεδο.

Καμία διάθεση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Φρανκ Ριμπερί.

Μιλώντας στην «Equipe», ο 36χρονος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κρεμάσει τα παπούτσια του και μάλιστα στόχος του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, με τις πληροφορίες του γαλλικού Μέσου να τονίζουν ότι απέρριψε πρόταση από τη Μονακό.

«Θέλω να παίξω άλλα δύο χρόνια με μια ομάδα που να έχει φιλοδοξίες. Νιώθω πολύ καλά και χρειάζομαι μια νέα πρόκληση. Το γκολ που πέτυχα την τελευταία αγωνιστική απέδειξε τις προθέσεις μου. Έχω ακόμα πράγματα να δώσω.

Παράλληλα, σκέφτομαι την οικογένειά μου. Νιώθουν πολύ καλά στο Μόναχο και είναι δύσκολο να αφήσουν το σχολείο. Θα δούμε ποια θα είναι η καλύτερη λύση για όλους μας», είπε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE