ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΥΛΗ: Αναβολή Ολομέλειας προτείνει ο Νικόλας - Απορρίπτει ο Συλλούρης και στηρίζει την αναπομπή

ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΥΛΗ: Αναβολή Ολομέλειας προτείνει ο Νικόλας - Απορρίπτει ο Συλλούρης και στηρίζει την αναπομπή

Αναβολή της έκτακτης Ολομέλειας της Βουλή των Αντιπροσώπων, πρότεινε κατά τη διάρκεια της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τη Δευτέρα 29/07 ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Του Μιχάλη Μενελάου

Μιλώντας ο κύριος Παπαδόπουλος, είπε για την "αντιπρόταση" του κόμματός του που αναμένεται να τεθεί ενώπιον της Βουλής, ενώ παράλληλα ανέφερε πως πρέπει να δοθεί αναβολή στην Ολομέλεια της Βουλής για να μελετηθεί.

Πρόταση για την οποία ενημέρωσε και τον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, ο οποίος έδωσε το παρόν του στην Επιτροπή.

Ο κύριος Συλλούρης ανέφερε πως δόθηκε αρκετός χρόνος για να διαβουλευθούν τα κόμματα και έπρεπε να αξιοποιηθεί κατάλληλα.

Ακόμη ο Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι κατά την τελευταία συνεδρίαση της Βουλής πρότεινε να συζητήσουν τον νόμο τον Σεπτέμβριο, κάτι που απορρίφθηκε.

Παράλληλα είπε πως θα στηρίξει την αναπομπή λόγω του γεγονότος πως ζήτησε να μην συζητηθεί τώρα το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE