ΚΥΠΡΟΣ

Ξεκινούν τα πλει οφ

Ξεκινούν τα πλει οφ

Στην πιο σημαντική του φάση μπαίνει από το βράδυ της Τετάρτης (18/3/15, 19:00) το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας στην καλαθόσφαιρα, καθώς αρχίζει η διαδικασία των πλέι-οφ.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας. Την Τετάρτη ο 1ος ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την 4η ΕΘΑ, ενώ αυριο Πέμπτη  η 2η Πετρολίνα ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον 3ο Κεραυνό. Η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις 3 νίκες.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο «Λευκόθεο», στην αυλαία των πλέι-οφ, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται τον φετινό «κακό του δαίμονα» την ΕΘΑ. Τέσσερις ήττες γνώρισαν στη φετινή χρονιά οι «γαλαζοκίτρινοι» και οι τρεις προήλθαν από τους «κιτρινόμαυρους» της Έγκωμης. Δύο στο πρωτάθλημα και μία στον τελικό του κυπέλλου, που χάρισε τον τίτλο στην ΕΘΑ. Γι’ αυτό το παιχνίδι της Τετάρτης  αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία από τους συμμετέχοντες στις δύο ομάδες, αλλά και από τους οπαδούς τους, καθώς πλέον υπάρχει το τεράστιο κίνητρο της πρόκρισης στον τελικό και ακολούθως η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες προετοιμάστηκαν εντατικά τις τελευταίες ημέρες, ούτως ώστε να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο «Λευκόθεο» και να πάρουν το προβάδισμα πρόκρισης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»



Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε συνέντευξή του στο «T» αναλύει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σημειώνει πως με την εφαρμογή του ΓεΣΥ στόχος του υπουργείου του, είναι να μην παρέχει πλέον υπηρεσίες και να επικεντρωθεί στην χάραξη και άσκηση πολιτικών, στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top