Aν τον ΠΕΙΣΟΥΝ, λογικά τα «ΣΚΑΕΙ» και γι’ αυτόν ο Παπασταύρου!

Aν τον ΠΕΙΣΟΥΝ, λογικά τα «ΣΚΑΕΙ» και γι’ αυτόν ο Παπασταύρου!

Οι δυνατές προσθήκες της περασμένης εβδομάδας, άλλαξαν τη διάθεση του κόσμου της Ομόνοιας. 

Από τη στιγμή που υπάρχει αφεντικό με… γερό πορτοφόλι, δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί γίνεται τόσο θόρυβος, αν έγιναν ή όχι οικονομικές υπερβάσεις, για να ντυθούν στα πράσινα οι τρεις τελευταίοι παίχτες.

Αν πεισθεί κι ο Ολλανδός Αλεξάντερ Μπούτνερ, να βάλει… τριφύλλι, λογικά θα χρειαστεί να τα «σκάσει» πάλι ο Σταύρος Παπασταύρου.

Δεν διαψεύστηκε από μέσα, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας χθες το απόγευμα (ΕΔΩ), ότι τους απασχολεί ο 30χρονος αριστερός μπακ.

Κι άλλος υποψήφιος, που λέγεται ότι βρίσκεται στο μπλοκάκι του Λάρκου, εικάζουμε ότι δεν θα είναι επιλογή από το… κάτω ράφι.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE