Άρτος και θεάματα όπως στην Aρχαία Ρώμη

Άρτος και θεάματα όπως στην Aρχαία Ρώμη

Καμία κατάθεση για τον δεύτερο ύποπτο και καμία μαρτυρία για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού  οδηγήθηκαν οι τρεις που έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για το σκάνδαλο του ΤΕΠΑΚ.

Πρόκειται για τον 44χρονο τελών σε διαθεσιμότητα Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιουσίας του ΤΕΠΑΚ, Ζήνωνα Αχιλλείδη (1ος ύποπτος), ο 66χρονος πρώην υπεύθυνος της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Ανδρέας Μαλλούπας (2ος ύποπτος) και ο 40χρονος Ιάκωβος Παρτασίδης (3ο ύποπτος).

Ο τελευταίος είναι γαμπρός της Κλέας Συκοπετρίτη, η οποία είχε συλληφθεί χθες και αφέθηκε αργά το βράδυ ελεύθερη, καθώς δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον της και ο οποίος δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση.

Ο ανακριτής ζήτησε o 1ος και ο 2ος να τεθούν υπό κράτηση 8 μέρες και 6 μέρες ο 3ος.

Στην αντεξέταση ο δικηγόρος του Μαλλούππα, κ. Αντώνης Δημητρίου όταν ρώτησε, «εάν υπάρχει μαρτυρία ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος, πήρε έστω και ένα ευρώ ο ανακριτής ανέφερε ότι «δεν υπάρχει καμία μαρτυρία ότι ο ύποπτος πήρε έστω και ένα ευρώ. Αντιθέτως το μόνο που ήταν, να υπογράψει τρία συμβόλαια.

Τον Ζήνωνα Αχιλλείδη εκπροσωπεί ο Γ. Παπαϊωάννου και τον Ιάκωβο Παρτασίδη ο Μ. Πικκης.

Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί αύριο στις 9 το πρωί, καθώς διεκόπη λόγω του προχωρημένου της ώρας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE