Πάει ΔΑΝΕΙΚΟΣ ο Ματθαίου! Τηλεφωνήματα στον Κονναφή…

Πάει ΔΑΝΕΙΚΟΣ ο Ματθαίου! Τηλεφωνήματα στον Κονναφή…

Πριν μια εβδομάδα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νικόλα Ματθαίου από τη διοίκηση του Απόλλωνα. Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός, υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια. 

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Πέτρος Κονναφής, δέχθηκε τηλεφωνήματα από μερικές ομάδες, για να τους παραχωρήσουν δανεικό τον ποδοσφαιριστή.

Αν και επίσημα, δεν το λένε ακόμα ξεκάθαρα, πρόθεση των τεχνικών υπευθύνων του Απόλλωνα είναι να πάει σε άλλη ομάδα να πάρει εμπειρίες. Θα ξεκαθαρίσει προσεχώς, που θα παίζει ο πρώην παίχτης του ΠΑΟΚ και της Ανόρθωσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονηθέντος εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, επιβεβαιώνοντας ότι η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε πως, ο Γενικός Εισαγγελέας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καταχώρηση ποινικών διώξεων, για οποιοδήποτε αδίκημα. «Αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί μου ήταν ερασιτέχνες» αλλά αυτοί που συνεχίζουν να συγκαλύπτουν το έγκλημα «είναι επαγγελματίες», ανέφερε η κ. Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE