ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ–ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ–ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 49χρονης από τη Σρι Λάνκα, που διαπράχθηκε το πρωί της Δευτέρας 29/07 σε οικία στο Ζακάκι, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστης φέρεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη στην οικία της Ε/κ εργοδότριας της 49χρονης "και φαίνεται ότι, ο εν διαστάσει σύζυγος της, ο οποίος επίσης είναι από τη Σρι Λάνκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανέσυρε μαχαίρι και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στο πρόσωπο".

"Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Λεμεσού και εισήχθη στο χειρουργείο, καθότι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, έχει εσωτερική αιμορραγία και γίνεται προσπάθεια σταθεροποίησης της κατάστασης της", συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε δε ότι, η Αστυνομία αξιολογεί τις μαρτυρίες που κατέχει, ενώ από τις πληροφορίες φαίνεται πως ο δράστης διαμένει στο εξωτερικό αλλά ήρθε στην Κύπρο και αναμένεται να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του, ώστε να εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο δράστης διέφυγε πεζός, ενώ ήδη έχουν κληθεί για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού δυο πρόσωπα, που φέρεται να εμπλέκονται στο αδίκημα της συνέργειας.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος θα εξετάσει και το θύμα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top