ΒΟΥΛΗ: Φωνές και ένταση στη διαδήλωση έξω από το Κοινοβούλιο – «Πουλημένοι» -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΒΟΥΛΗ: Φωνές και ένταση στη διαδήλωση έξω από το Κοινοβούλιο – «Πουλημένοι» -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Έξω από το κτήριο της Βουλής συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας 29/07 πολίτες και οργανώσεις σε εκδήλωση διαμαρτυρίας με θέμα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Του Μιχάλη Μενελάου

Έξω από τον χώρο του Κοινοβουλίου, υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, άνδρες της ΜΜΑΔ και η κυκλοφορία στον δρόμο μπροστά από τη Βουλή διακόπηκε.

Τη συμπαράστασή τους στους διαδηλωτές εξέφρασαν το Κίνημα Οικολόγων και το ΕΛΑΜ.

Το κλίμα εντάθηκε όταν με το πέρας της Ολομέλειας της Βουλής οι αστυνομικοί περικύκλωσαν τους διαδηλωτές ζητώντας τους να φύγουν, με τους πρώτους να αντιδρούν.

Κατά την έξοδο πολιτικών που στήριξαν τις αναπομπές του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, τους φώναζαν «πουλημένοι» και συνθήματα.

Τους διαδηλωτές πλησίασε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος και άλλοι πολιτικοί που συνομίλησαν μαζί τους.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE