Κινήσεις… πανικού ή τακτικής;

Κινήσεις… πανικού ή τακτικής;

Μεγάλη έμφαση δίνουν στον Άρη Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης στο «ΑΕΚ Αρένα» απέναντι στην ΑΕΛ, κάτι που φαίνεται και από την αλλαγή του αρχικού τους προγραμματισμού για άφιξη της αποστολής στην Κύπρο.

Αν και αρχικά προγραμματιζόταν η άφιξη της αποστολής του Άρη Θεσσαλονίκης στην Κύπρο την Τρίτη (30-07), τελικά άλλαξαν πτήσεις και αναγκαστικά ήρθαν από ότι μάθαμε με δύο πτήσεις τη Δευτέρα (29-07). Το προπονητικό τιμ, το προσωπικό, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής… πέταξαν πρωί – πρωί της Δευτέρας γύρω στις 06:00, ενώ οι παίκτες μόνοι τους, χωρίς συνοδό, μέσω Αθηνών, στις 11.30.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE