Άντρας δάγκωσε φίδι και το σκότωσε - Μπήκε στο δωμάτιο του που χαλάρωνε

Άντρας δάγκωσε φίδι και το σκότωσε - Μπήκε στο δωμάτιο του που χαλάρωνε

Eνας Ινδός που τον δάγκωσε φίδι πήρε την εκδίκησή του, καθώς δάγκωσε και ο ίδιος το ερπετό και το σκότωσε, όπως δήλωσε τη Δευτέρα 29/7 ο πατέρας του.


Ο άνδρας αυτός, ο Ρατζ Κουμάρ, χαλάρωνε στο σπίτι του στο νότιο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές απολαμβάνοντας το ποτό του, όταν ένα φίδι μπήκε στο δωμάτιο και τον δάγκωσε, δήλωσε ο πατέρας του.

"Eνα φίδι τον δάγκωσε. Τότε και αυτός με τη σειρά του το δάγκωσε και το έκοψε σε κομμάτια", δήλωσε ο πατέρας, ο Μπαμπού Ραμ. Η οικογένεια του μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

"Είναι σίγουρα περίεργο", δήλωσε ο γιατρός του Ρατζ Κουμάρ, ο Ν.Π. Σινγκ. "Eχω δει ανθρώπους να έρχονται με δάγκωμα φιδιού, αλλά ποτέ κάποιον που δάγκωσε ο ίδιος φίδι και μετά να το φέρνει μαζί του σε μια σακούλα".



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE