Λυπηρές χαρακτηρίζει ο Ερσίν Τατάρ τις δηλώσεις Κυριάκου Μητσοτάκη

Λυπηρές χαρακτηρίζει ο Ερσίν Τατάρ τις δηλώσεις Κυριάκου Μητσοτάκη

Λυπηρές χαρακτήρισε ο λεγόμενος "πρωθυπουργός" τις δηλώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «δεν μπορεί να δει τις πραγματικότητες στην Κύπρο».

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μιλώντας στο πλαίσιο επίσκεψης που δέχθηκε στο γραφείο του, ο Ερσίν Τατάρ υποστήριξε ότι η δήλωση του Έλληνα Πρωθυπουργού αγνοεί τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και τις ευαισθησίες «του τ/κ λαού».
 
Υποστήριξε ακόμη πως η επίτευξη συμφωνίας με τέτοιες δηλώσεις δεν είναι δυνατή, προσθέτοντας πως «συνεχίζουμε το δρόμο μας και ο δρόμος μας είναι η ‘τδβκ’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.