Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

«Πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από την επίσημη έναρξη της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο «Γρηγόρης Αυξεντίου».
Το παρών τους έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Λάρνακα μέχρι τις 18/08 και ακολούθως η ομάδα μας θα μεταβεί στον Αγρό για μια βδομάδα.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσόρισαν παίχτες και τεχνικό τιμ και έστειλαν το μήνυμα της σκληρής δουλειάς και της ομαδικότητας για να πετύχει ο ΑΣΙΛ αυτό που έθεσε ως μεγάλο στόχο για φέτος, την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




