Νικόλας Παπαδόπουλος κατά Μητροπολίτη Μόρφου: «Εξοργιστικές» -ΦΩΤΟ

Νικόλας Παπαδόπουλος κατά Μητροπολίτη Μόρφου: «Εξοργιστικές» -ΦΩΤΟ

Την αντίδραση του πρόεδρου και βουλευτή του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του Μητροπολίτη Μόρφου για τους ομοφυλόφιλους.

Ο κ. Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα είχε αναφέρει πρόσφατα ο Μητροπολίτης σε σχέση με τους ομοφυλόφιλους αλλά και τον κατά συρροήν δολοφόνο Νίκο Μεταξά, έκανε λόγο για «εξοργιστικές δηλώσεις και καταδικαστέες».

Αυτούσιο το μήνυμα του Νικόλα Παπαδόπουλου στο twitter: «Οι πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου για τους ομοφυλόφιλους, αλλά και η εξίσωση των εκτρώσεων με τις δολοφονίες ενός κατά συρροή δολοφονου, είναι εξοργιστικές, επιζήμιες για το θεσμό της εκκλησίας και καταδικαστέες από το σύνολο κάθε σύγχρονης κοινωνίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE