Νικόλας Παπαδόπουλος κατά Μητροπολίτη Μόρφου: «Εξοργιστικές» -ΦΩΤΟ

Νικόλας Παπαδόπουλος κατά Μητροπολίτη Μόρφου: «Εξοργιστικές» -ΦΩΤΟ

Την αντίδραση του πρόεδρου και βουλευτή του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του Μητροπολίτη Μόρφου για τους ομοφυλόφιλους.

Ο κ. Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα είχε αναφέρει πρόσφατα ο Μητροπολίτης σε σχέση με τους ομοφυλόφιλους αλλά και τον κατά συρροήν δολοφόνο Νίκο Μεταξά, έκανε λόγο για «εξοργιστικές δηλώσεις και καταδικαστέες».

Αυτούσιο το μήνυμα του Νικόλα Παπαδόπουλου στο twitter: «Οι πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου για τους ομοφυλόφιλους, αλλά και η εξίσωση των εκτρώσεων με τις δολοφονίες ενός κατά συρροή δολοφονου, είναι εξοργιστικές, επιζήμιες για το θεσμό της εκκλησίας και καταδικαστέες από το σύνολο κάθε σύγχρονης κοινωνίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.