Τελευταίες δηλώσεις Πετρίδη πριν τη ρεβάνς με Σουτζέσκα – Τα συγχαρητήρια που… μοίρασε και για πιο λόγο

Τελευταίες δηλώσεις Πετρίδη πριν τη ρεβάνς με Σουτζέσκα – Τα συγχαρητήρια που… μοίρασε και για πιο λόγο

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας πριν την έναρξη του αγώνα ρεβάνς με τη Σουτζέσκα, στην τηλεοπτική πλατφόρμα της Cablenet, ανέφερε τα πιο κάτω: 

Ένα σχόλιο για το σημερινό παιχνίδι: «Ο πρώτος γύρος είναι ο πιο δύσκολος. Πήραμε ένα αποτέλεσμα στο Μαυροβούνιο και αν το ΑΠΟΕΛ εμφανιστεί όπως πρέπει δεν νομίζω να υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα».

Σας ενδιαφέρει η απόδοση της ομάδας; «Με ενδιαφέρει και η απόδοση, αλλά σήμερα με ενδιαφέρει περισσότερο το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο».

Για την συνεργασία με την Cablenet: «Είναι μια νέα εταιρεία που μπαίνει σε αυτό το χώρο, είχαμε αρκετές συζητήσεις. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο και οι χορηγίες. Η Cablenet είναι μια καινούργια εταιρεία που και θέλω να αναφέρω ότι η συνεργασία μας δεν θα είναι μόνο στο τηλεοπτικό. Τα τμήματα μάρκετινγκ έχουν κάνει τα επόμενα βήματα ούτως ώστε το ΑΠΟΕΛ να ακολουθήσει αυτή την πλατφόρμα. Είδα την κάλυψη του ΑΠΟΕΛ-Σαχτάρ στην Κύπρο και με κάλυψε πλήρως. Σας δίνω τα συγχαρητήρια μου για αυτό. Ήταν κάτι το ξεχωριστό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE