Ανακοίνωση για τρεις διεθνείς Κύπριους παίκτες

Ανακοίνωση για τρεις διεθνείς Κύπριους παίκτες

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών όπου αναφέρει τα εξής: 

«Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών θα ήθελε και δημόσια να ευχαριστήσει τους Άρη Κορωνίδη, Βασίλη Κούνα και Ανδρέα Σιζοπουλο για την πολύχρονη προσφορά τους προς την Εθνική Ομάδα Ανδρών.

Με το πάθος τους, το ταλέντο τους και την μεγάλη τους αγάπη προς το άθλημα που υπηρετούν αλλά και την χώρα τους δίνουν τώρα την σκυτάλη προς τους νεότερους να ακολουθήσουν τα χνάρια τους και να ανεβάσουν την Κυπριακή Καλαθόσφαιρα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και είμαστε σίγουροι πως και οι 3 θα είναι εκεί δίπλα στη ομάδα στο χειροκρότημα, στα καλά και στα κακά αποτελέσματα σε ότι τους χρειαστεί.

Επί της ευκαιρίας θέλουμε να ευχηθούμε καλές επιτυχίες σε ΟΛΕΣ τις εθνικές μας ομάδες που αγωνίζονται τις επόμενες μέρες. Πιστεύουμε και είμαστε σίγουροι πως όλοι θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για την Κύπρο μας αλλά και το άθλημα που τόσο αγαπάμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE