ΑΓ. ΝΑΠΑ: Επιχείρηση της Αστυνομίας - Στο Τμήμα έξι γυναίκες

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Επιχείρηση της Αστυνομίας - Στο Τμήμα έξι γυναίκες

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (Ο.Π.Ε) Αμμοχώστου, Λάρνακας και Λευκωσίας διενήργησαν το βράδυ της Τρίτης (30/7) και τις πρωινές ώρες της 31ης Ιουλίου, συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχή της επ. Αμμοχώστου, για εντοπισμό παραβάσεων που αφορούν την κυκλοφορία φαρμακευτικού προϊόντος (laughing gas) χωρίς άδεια.

Κατά την επιχείρηση, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν έξι πρόσωπα (30χρονη, 35χρονη, 23χρονη, 20χρονη και δύο 25χρονες) να έχουν στην κατοχή τους μεταλλικές φιάλες, με δύο στόμια, από τα οποία το ένα ήταν συνδεδεμένο με μπαλόνι και το άλλο με θήκη που τοποθετείται αμπούλα και προσπαθούσαν να πωλήσουν σε περαστικούς.

Ως τεκμήρια παραλήφθηκαν πέντε μεταλλικές φιάλες, 98 αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες, 47 χρησιμοποιημένες μεταλλικές αμπούλες, 139 μπαλόνια και χρηματικό ποσό ύψους €456, που εντοπίστηκαν στην κατοχή της.

Και οι έξι οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερες, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE