Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας
Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Κατά την επιχείρηση, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν έξι πρόσωπα (30χρονη, 35χρονη, 23χρονη, 20χρονη και δύο 25χρονες) να έχουν στην κατοχή τους μεταλλικές φιάλες, με δύο στόμια, από τα οποία το ένα ήταν συνδεδεμένο με μπαλόνι και το άλλο με θήκη που τοποθετείται αμπούλα και προσπαθούσαν να πωλήσουν σε περαστικούς.
Ως τεκμήρια παραλήφθηκαν πέντε μεταλλικές φιάλες, 98 αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες, 47 χρησιμοποιημένες μεταλλικές αμπούλες, 139 μπαλόνια και χρηματικό ποσό ύψους €456, που εντοπίστηκαν στην κατοχή της.
Και οι έξι οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερες, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις