ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΛΩΜΟΥ: Έκανε χειρονομία στον δικαστή μετά την ανακοίνωση της ποινής του

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΛΩΜΟΥ: Έκανε χειρονομία στον δικαστή μετά την ανακοίνωση της ποινής του

Με το άκουσμα της ποινής που του επιβλήθηκε, ο Λευτέρης Σολωμού γύρισε προς το μέρος του δικαστή και με χειρονομία (σ.σ. κτύπημα στο στήθος) έδειξε να τον ευχαριστεί.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Παππούτα

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ο Λευτέρης Σολωμού και ο συνήγορος υπεράσπισής του, φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι με την ποινή που του επιβλήθηκε την Τετάρτη (31/7) από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι καθώς ανέμενε να ακούσει την ποινή φυλάκισης που θα του επιβαλλόταν, ο ίδιος κρατούσε σφιχτά το χέρι της θείας του, φανερώνοντας την αγωνία του.

Θυμίζουμε ότι  το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 ετών στον Λευτέρη Σολωμού για την κατηγορία της ληστείας, ενώ για την άλλη κατηγορία δεν επιβλήθηκε ποινή.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE