Πρώτα μιλάει και μετά ολοκληρώνει στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ»

Πρώτα μιλάει και μετά ολοκληρώνει στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ»

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από χθες το βράδυ στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Λέφσκι αύριο (19:30) στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ», για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. H αποστολή της ΑΕΚ θα επιστρέψει στην Κύπρο το πρωί της Παρασκευής (2/8).

Σήμερα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας της Λάρνακας στo «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ». Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν από την έναρξη της προπόνησης στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής. Η συνέντευξη Τύπου της Λέφσκι Σόφιας όπου θα μιλήσει ο προπονητής Πέταρ Κάντσεφ Χούμπτσεφ, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 και η προπόνηση στις 18:30.

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE