Οι σκέψεις του Σάββα Παντελίδη και η απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόκριση επί της ΑΕΛ στο «ΑΕΚ Αρένα»

Οι σκέψεις του Σάββα Παντελίδη και η απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόκριση επί της ΑΕΛ στο «ΑΕΚ Αρένα»

Πλησιάζει η ώρα της δεύτερης και πιο κρίσιμης αναμέτρησης του Αρη με την ΑΕΛ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκληρώνουν σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία τους επί κυπριακού εδάφους. Είναι πανέτοιμοι για την πρόκληση που έχουν το βράδυ της Πέμπτης στο “ΑΕΚ Αρένα” της Λάρνακας, εκεί όπου θα κληθούν να επιβεβαιώσουν επί χόρτου τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη γνωρίζει πως οι δυσκολίες που θα συναντήσει αύριο θα είναι πολλές, όπως και οι ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης. Προετοιμάστηκε όμως για να… αντέξει και στις πιο δύσκολες συνθήκες, δείγμα της πίστης που υπάρχει για το εισιτήριο της πρόκρισης και της εμπιστοσύνης στις δυνατότητές του ρόστερ.

Ο Έλληνας προπονητής δεν περιμένει τη σημερινή τελευταία προπόνηση για να πάρει τις αποφάσεις του, έχει καταλήξει στο σχέδιο πρόκρισης που κατέστρωσε με βάση τον πρώτο αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και τις πληροφορίες που έχει συλλέξει για τον αντίπαλο. Το μόνο που απομένει είναι οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν σε καλή κατάσταση, προσηλωμένοι τακτικά στο πλάνο του και φυσικά να κάνουν ό,τι δεν έκαναν στη Θεσσαλονίκη. Να βρουν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, αφού ο Αρης πήγε στην Κύπρο για δύο αποτελέσματα. Την ισοπαλία με γκολ ή τη νίκη, άρα όπως και να ‘χει το γκολ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόκριση.

Αναφορικά με τους έντεκα που θα παρατάξει στο γήπεδο της Λάρνακας υπάρχουν οι ¨σίγουροι” και αυτοί που η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι μεσοαμυντικοί (Κουέστα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ροζ, Σούντγκρεν, Μπάσα, Ματίγια) και ο Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης. Το δίλημμα του Παντελίδη έχει να κάνει με την κατάσταση του Λάρσον. Ο Σουηδός είναι έτοιμος και στο ενδεχόμενο να πάρει φανέλα βασικού θα χρειαστεί να γίνουν παρεμβάσεις. Το πιθανότερο είναι να μετατοπιστεί ο Ντιγκινί στο “10” και ο Φετφατζίδης να παραμείνει δεξιά.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE