ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ευχάριστα νέα για το αγοράκι που νοσηλεύεται στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ευχάριστα νέα για το αγοράκι που νοσηλεύεται στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 2,5 ετών παιδιού το οποίο την Τρίτη 30/7 μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο μετά από δάγκωμα οχίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας το αγοράκι βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του στην επαρχία Λευκωσίας, όταν θέλησε να πιάσει το ερπετό το οποίο τελικά δάγκωσε το αγοράκι στο χέρι.

Το 2,5 ετών παιδί νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Μακαρείου Νοσοκομείου και σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσηλευτηρίου Αβραάμ Ηλία, η υγεία του παρουσιάζει βελτίωση και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί σε θάλαμο.

Εξακολουθεί να έχει οίδημα στο χέρι το οποίο έχει υποχωρήσει ελαφρώς με τους θεράποντες ιατρούς να καθησυχάζουν αφού όλα δείχνουν πως το αγοράκι είναι καλύτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά ΠτΔ - «Επέλεξε να ξεπλύνει το ΕΛΑΜ, προκαλεί ερωτηματικά»

Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά ΠτΔ - «Επέλεξε να ξεπλύνει το ΕΛΑΜ, προκαλεί ερωτηματικά»

Την στάση του Προέδρου Χριστοδουλίδη απέναντι στο ΕΛΑΜ, κακίζει το ΑΚΕΛ με ανακοίνωσή του.