ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Δύσκολα τα πράματα για τον 48χρονο Παναγιώτη –Ιατροδικαστική εξέταση

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Δύσκολα τα πράματα για τον 48χρονο Παναγιώτη –Ιατροδικαστική εξέταση

Στο ξεκάθαρο συμπέρασμα ότι ο 48χρονος Παναγιώτου που ήταν ο στόχος της δολοφονικής απόπειρας το βράδυ της Τετάρτης (31/07) στον Ύψωνα, θα μείνει παραπληγικός οδηγούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Όπως φάνηκε από την εξέταση που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αγγελική Παπέττα, ο 48χρονος φέρει τυφλό τραύμα διαμέτρου 1,4Χ1,5 (προφανώς προκλήθηκε από σφαίρα που ρίφθηκε από πιστόλι). Επιπλέον φέρει κάκωση οσφυϊκής μοίρας σπονδύλου, που έχει ως αποτέλεσμα την παραπληγία του τραυματία.

Να σημειωθεί ότι η σφαίρα έχει σφηνωθεί στον σπόνδυλό του. Δεν έχει γίνει για την ώρα γνωστό κατά πόσον οι θεράποντες ιατροί έχουν αποφασίσει να προγραμματίσουν χειρουργική επέμβαση για αφαίρεσή της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 48χρονος μεταφέρθηκε αρχικά, από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, σε ιδιωτική κλινική, κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, ωστόσο λόγω της φύσης του τραύματος στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης, δεν κατέστη δυνατόν να χειρουργηθεί.

Τελικά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εντός της ημέρας (Πέμπτη 1/8), ενώ σημειώνεται πως το θύμα έχει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θετικός ο Τράμπ για επικοινωνία με νέα Ιρανική ηγεσία - Διαψεύδει η Λευκωσία επίθεση προς τη Κύπρο

Θετικός ο Τράμπ για επικοινωνία με νέα Ιρανική ηγεσία - Διαψεύδει η Λευκωσία επίθεση προς τη Κύπρο

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: